18 Март, 2017 19:52 1 066 3

Стамен Белчев: Целта ни е второто място

  • стамен белчев-
  • цска-
  • футбол

Треньорът на ЦСКА смята, че отборът му може да се противопостави на Лудогорец

Стамен Белчев: Целта ни е второто място - 1
Снимки БТА

Целта, която стои пред ЦСКА е второто място в края на сезона. Това заяви треньорът на „червените“ Стамен Белчев след равенството 1:1 с "Локомотив" в Пловдив

"Целта ни е да се класираме втори. За съжаление за пореден път не успяхме да си вкараме положенията. През по-голямата част стояхме по-добре от "Локомотив" и тотално ги надиграхме. Съжалявам, че загубихме две точки. Допуснахме брак през първото полувреме и още по-добре можехме да работим по фланговете, което ни попречи да създадем още повече положения. Днешната точка не ни устройва", каза Белчев.

"Вкарахме гол, за съжаление за пореден път не можахме да реализираме създадените положения. През по-голямата част от мача стояхме по-добре от Локомотив и тотално ги надиграхме. Можем да съжаляваме, че не взехме трите точки", коментира той след срещата от 25-ия кръг на Първа лига.

"Имахме информация, че може да излязат с тази схема. Имахме варианти и бяхме тренирали, ако излязат с трима защитници. Можехме още по-добре да играем по фланговете и да имаме още повече положения пред вратата на противника. Меркадо се включи добре по левия фланг и имаше острота. Арсенио Нунеш имаше не чак толкова добро тичане, но съм доволен и от двамата. Малинов влезе накрая и него няма какво да го коментирам. Със смените раздвижихме леко левия фланг", каза още треньорът на ЦСКА, цитиран от Блиц.бг.

Стамен Белчев: Целта ни е второто място


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истински

    4 1 Отговор
    Личи си, че това не е ЦСКА. Ние винаги се борихме за първо място, но за селските пръчки от Ловеч второто място е голям успех.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.