21 Март, 2017 01:00 849 2

Венгер обмисля да остане в Арсенал

  • пюлис-
  • венгер-
  • арсенал-
  • оставане

Новината разкри мениджърът на Уест Бромич Тони Пюлис

Венгер обмисля да остане в Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР

Доста голяма част от феновете на Арсенал със сигурност ще останат недоволни от новината, че Арсен Венгер е решил да остане в клуба и през следващия сезон. Поне това твърди неговия колега Тони Пюлис цитиран от вестник „Сън“.

Именно след мача с Уест Бромич в събота загубен с 1:3, французинът е споделил пред боса на Дроздовете, че желанието му е да продължи да работи на „Емиратс“. Формата на Арсенал е трагична и призивите Венгер да си тръгне става все по-ожесточени, но явно това не притеснява специалиста.
„Бих се изненадал, ако си тръгне“ коментира Пюлис. Запитан защо е на това мнение, босът на Албиън отговорил: „Защото той ми каза“.

От Арсенал засега мълчат по въпроса и не коментират тези твърдения. Самият Венгер заяви след срещата в събота, че е взел своето решение и ще го обяви съвсем скоро. Поражението с 1:3 накара мнозина да смятат, че той ще напусне „Емиратс“, но развръзката на сагата може да е коренно различна и изненадваща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен на Арсенал

    2 0 Отговор
    Ако това е вярно, то мосюто определено вече е тотално изтрещял. Няма никаква връзка с реалността. Живее си в някакъв негов си свят. Нещо като нашите политици...
  • 2 Azazel

    1 0 Отговор
    Не се учудвам, тъй като едва ли някой като него би искал последният му сезон в клуба, след такава дълга кариера, да е пълен провал и вероятно Венгер си мисли да остане още един сезон, за да постигне успехи, и да си тръгне с високо вдигната глава. Дали обаче ще успее, е съвсем друг въпрос, а аз, както и повечето фенове на Арсенал, силно се надяваме ръководството да не му даде тази възможност...