20 Март, 2017 15:27 566 0

Нова загуба за Аоияма в Осака

  • аоияма-
  • сумо-
  • осака-
  • чийошома

Чийошома избута българина за петото му поражение

Нова загуба за Аоияма в Осака - 1
Снимка: БТА/АР

Даниел Иванов инкасира втора поредна и общо пета загуба по време на големия пролетен турнир по сумо, който се провежда в Осака. В деветия ден на надпреварата "маегашира-6" Аоияма отстъпи пред "маегашира-7" Чийошома, който му приложи "йорикири" и го избута от дохиото.

Балансът на Иванов до момента е 4 победи и 5 поражения. Във вторник Аоияма ще се изправи срещу "маегашира-8" Окинуми, който до момента е с баланс от 5 успеха и 4 поражения. В класирането след деветия ден водят "секиваке" Такаясу и "йокодзуна" Кисеносато с по 9 победи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА