25 Март, 2017 10:59 7 943 2

Футболист бе изяден от... крокодил

  • крокодил-
  • мозамбил-
  • футболист

19-годишен играч в Мозамбик решил да се охлади в реката, животното го захапало веднага

Футболист бе изяден от... крокодил - 1
Снимка: shutterstock.com

Професионален футболист в Мозамбик почина след атака на крокодил. Според медиите животното е било дълго близо пет метра.

„Трагедията се разиграла в четвъртък, когато 19-годишният Естевао Алберто Джино е решил да се охлади в река Замбези след тренировка на отбора си Атлетико Минейро.

Младокът протегнал ръце към реката, когато от нея изскочил крокодилът. Хищникът захапал футболиста за ръката и успял да го потопи. След това няма следа от спортиста. Приятели на Джино чули виковете за помощ, но не са реагирали от страх. Това потвърдиха от клуба, кръстен на бразилския Атлетико Минейро.

Футболист бе изяден от... крокодил


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    13 2 Отговор
    В Африка акули
    В Африка горили
    В Африка големи, зли крокодили !!!
    Корней Чуковски
  • 2 Техелно Поле

    1 0 Отговор
    Преди 15 години играч на Осъм Бацова махала бе излапан от гигантска моруна навлязла по Осъм.