1 534 0

Благодаря на жена си и приятелката си (ВИДЕО)

Поне станах известен по цял свят, обясни гафа си Мохамед Анас

Снимка: youtube
Снимка: youtube
Иво Стойнев

Ганайският футболист на Аякс Кейптаун Мохамед Анас се превърна в интернет сензация, макар да няма особено бляскава кариера. Той беше избран за играч на мача при равенството 2:2 с Фрий Стейт Старс, след като отбеляза и двата гола за своите. По време на краткото интервю след двубоя обаче Анас си вкара и зрелищен автогол...

"Благодаря за наградата, винаги съм искал да я спечеля. Преди всичко искам да благодаря на феновете си, защото оценявам подкрепата им. Също така на съпругата и приятелката ми", започна 22-годишният Мохамед, осъзнавайки какъв огромен гаф е допуснал.

"Съжалявам, имах предвид съпругата ми! Скъпа, съжалявам, че го казах! Обичам те толкова много с цялото си сърце! Благодаря за подкрепата", замаза положението африканецът.

Часове след интервюто стотици потребители в интернет разпространяваха видеото и се забавляваха с коментари по темата: "Два гола, две жени", "Добро утро, Мохамед. На теб, на жена ти и на приятелката ти" и "Мохамед вкара два гола и автогол" са само част от забавните реакции.

По-късно Анас обясни, че е допуснал грешка на езика: "Моето семейство знае, че наричам дъщеря си "приятелка". Говорех за нея. Нямам гадже"

"Обичам съпругата си толкова много, тя ми роди две прекрасни деца. Тя е наясно какъв човек съм и аз не се притеснявам. Сега съм известен и хората по целия свят ме познават", каза още играчът.

Южна Африка


Напиши коментар:


Публикувай