22 Март, 2017 15:57 889 0

Левски се отказа от свой юноша

  • левски-
  • юноша-
  • вутов-
  • ботев пловдив-
  • удинезе

Сините зачеркнаха Антонио Вутов от сметките си

Левски се отказа от свой юноша - 1
Снимка: БТА

Ръководството на Левски на този етап зачеркна дебело от трансферните си планове юношата на клуба Антонио Вутов, който към днешна дата играе за Ботев. В последно време се заговори, че халфът може да се завърне на „Герена", откъдето беше продаден на италианския Удинезе преди няколко сезона.

Припомняме, че Антонио Вутов беше близо до завръщане в Левски преди известно време, но в последния момент „сините" шефове се отказаха от него.

Сега халфът, който в един момент беше талант №1 в ДЮШ на „Герена", играе добре за Ботев, където е преотстъпен от Удинезе, отбелязва "Меридиан мач". Заговори се, че от лятото Вутов може да се върне в Левски, но това на този етап е невъзможно. Една от причините за това е слабата му игра онзи ден срещу „сините", което е показало на шефовете, че Вутов няма ниво за отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА