2 300 3

Цибулкова: Никой не иска Шарапова

Нова атака към завръщащата се на корта рускиня

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

В "женската съблекалня" никой не е доволен от факта, че Мария Шарапова е получила "уайлд кард" за турнира в Щутгарт, който реално започва преди да изтече наказанието й за употреба на мелдоний.

"Не мисля, че е честно, но какво можем да направим? Тя още ще е наказана, но ще може да бъде в комплекса в сряда?! Това е доста странно. За мен не е приемливо, говорих с другите колежки и нито една от тях не го приема за нормално. Но от нас нищо не зависи, а от организаторите, които уж трябва да знаят правилата и да взимат правилни решения", коментира Цибулкова, цитирана от "Daily Mail".

От WTA излязоха с официално пояснение на ситуацията с "уайлд кард"-а на рускинята, като обявиха, че тя има право да участва в мачове в датата на изтичане на наказанието й - 24 април, който съвпада с последния ден от програмата на първия кръг на турнира.

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • истина една
  Отговор
  1 16:00  23.03.17
  Не е вярно аз я искам
 • ааа
  Отговор
  2 09:41  24.03.17
  Когато някой те превъзхожда по красота, талант и спортно майсторство е нормално да не го искаш за съперник.
 • кроко
  Отговор
  3 17:24  25.03.17
  Бизнес се нарича. Шарапова прави кинти не само за себе си, а и за организаторите. И освен това, на всички им е ясно че няма безгрешни спортисти, а просто Шарапова беше нарочена защото е рускиня, както проверките само на руснаци преди олимпиадата в Бразилия.

Напиши коментар:


Публикувай