Last news in Fakti

31 Март, 2017 05:15 1 148 2

Суарес: Как могат да накажат Меси за една псувня?

  • суарес-
  • меси-
  • псувня-
  • наказание

Това е направо невероятно, учудва се Канибала

Суарес: Как могат да накажат Меси за една псувня? - 1
Снимка: БТА/АР

Луис Суарес защити своя съотборник в Барселона Лионел Меси, който беше наказан да не играе 4 мача за националния отбор на Аржентина заради псувни към страничния съдия на мача с Чили. Така самият Суарес има по-големи шансове за класиране на Мондиал 2018 с Уругвай, но той се изказа в подкрепа на близкия си приятел.

"Невероятно е, че заради обида го наказаха за четири мача, но оттук нататък те ще трябва да гледат под лупа, за да анализират наказанията", коментира Суарес.

Испанският национал Жерард Пике също се изказа в подкрепа на съотборника си в Барса: "Санкцията на Меси ми изглежда като варварство".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоичсов

    2 0 Отговор
    Не е варварство, не може да се псува съдията, наказанието е правилно
  • 2 Deborg

    0 0 Отговор
    Има правилник,който регламентира поведението на играчите.Да ухапеш играч по време на игра също е против правилата.