Last news in Fakti

4 Април, 2017 13:57 894 0

Варди мислил за кариера на Ибиса

  • варди-
  • лестър-
  • шекспир-
  • ибиса-
  • партита

Английският национал обмислял да стане организатор на партита

Варди мислил за кариера на Ибиса - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Лестър Крейг Шекспир разкри, че Джейми Варди трябвало да бъде убеждаван да не се отказва от футбола. Английският национал планирал да замине за Ибиса, където да работи като организатор на партита, тъй като футболната му кариера не се развивала добре. Това станало през сезон 2012-2013, когато Варди изигра първия си сезон за Лестър, след като бе привлечен от Флийтууд. Той отбеляза пет гола в 29 мача и обмислял да се откаже от футбола.

Шекспир, който тогава бе един от помощниците на Найджъл Пиърсън, сподели, че мениджърският екип е успял да убеди нападателя да остане в клуба. Решението се оказа повече от правилно. 30-годишният Варди имаше основна заслуга за титлата на Лестър през миналия сезон, а вече има и 16 мача за националния отбор на Англия.

"Помня ситуацията много добре. По това време Джейми имаше труден период. Найджъл, Стив (вторият асистент на мениджъра) и аз седнахме да говорим с него и му казахме какви качества притежава и че може да има успехи. Не само споменахме, че може да играе във Висшата лига, но му казахме, че може да играе за националния отбор. За щастие, той не замина за Ибиса и мисля, че взе правилното решение. Понякога играчите се съмняват в себе си. Нашата работа е да ги подкрепяме", разказа Шекспир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА