Last news in Fakti

22 Април, 2017 00:59 1 093 0

Евертън не иска да се разделя с Лукаку

  • лукаку-
  • евертън-
  • продажба-
  • куман

"Ще направя и невъзможното, за да го задържа", призна Роналд Куман

Евертън не иска да се разделя с Лукаку - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Евертън Роналд Куман обяви, че ще направи и невъзможното, за да направи оставането на Ромелу Лукаку в тима за следващия сезон възможно. Голмайсторът на Висшата лига е силно желан от едни, от най-големите еврограндове и се очаква през лятото да бъде продаден, тъй като ще има "дъжд" от оферти за него. Към момента белгиецът има 24 гола на сметката си в английския елит.

"Той има 24 гола до момента, а до края на сезона има още 5 мача, така че бройката на попаденията му може да нарасне много сериозно", обяви Куман, цитиран от "Скай Спортс".

"Ние обичаме много голмайстора на отбора ни и това е нормално. Всеки отбор би искал да задържи най-добрия си атакуващ играч и ние не правим разлика".

"При него има нещо повече, не само головете. Той се развива и като футболист. Ако някой се интересува от него, тогава ще отправи оферта, но аз ще направя всичко възможно той да остане при нас".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА