21 Април, 2017 12:56 2 536 1

Контузия прекратява кариерата на Ибрахимович?

  • ибрахимович-
  • контузия-
  • кариера-
  • манчестър юнайтед

Звездата спира с футбола при потвърждение на тежката диагноза

Контузия прекратява кариерата на Ибрахимович? - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович сериозно обмисля възможността да сложи край на кариерата си.

35-годишната звезда получи тежка контузия по време на снощния четвъртфинален реванш с Андерлехт (2:1) в Лига Европа и напусна терена принудително. По всяка вероятност става въпрос за скъсани връзки, което отнема минимум половин година за възстановяване.

При Ибра обаче периодът може да е по-дълъг заради напредналата му възраст, а много по-млади футболисти не са си връщали старото ниво след такава травма. Точно заради това шведът сериозно ще помисли дали да не приключи с футбола, пише Sky Italia.

Тежката диагноза на нападателя още не е потвърдена, като днес той ще мине обстойни медицински прегледи. Мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо обаче заяви, че не е оптимист.

Ибра има договор с "червените дяволи" до края на сезона. От "Олд Трафорд" възнамеряваха да му предложат ново споразумение, но контузията може да промени всичко. Името на звездата беше свързвано и с клубове от САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost88

    9 0 Отговор
    Жалко Ибра е ГОЛЯМ!!!!