Last news in Fakti

23 Април, 2017 10:58 4 390 1

Колко струва един гол на Кристиано Роналдо?

  • роналдо-
  • заплата-
  • договор-
  • гол

Кристиано има 24 попадения след подписването на новия си договор с "кралския клуб"

Колко струва един гол на Кристиано Роналдо? - 1
Снимка: БТА/АР

През есента голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид Кристиано Роналдо подписа нов договор до 2021 г. с годишна заплата от 21 милиона евро.

След парафирането му, португалският национал е отбелязал 24 гола във всички турнири, въпреки че се представя на приливи и отливи. Сметките показват, че до момента всяко едно попадение на Роналдо струва на "кралския клуб" 875 хиляди евро, заяви Веселин Коларов в предаването "Бизнес стар" по Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му обаче от "Сантяго Бернабеу" вече са на плюс, благодарение на петте гола на Роналдо в четвъртфиналните сблъсъци с Байерн Мюнхен от Шампионска лига. Той беше с основна заслуга за елиминирането на германския колос, което гарантира на Реал приходи от още 7,5 млн. евро от УЕФА. До момента от Нион са превели на испанците общо 38,7 млн. евро наградни фондове за участието им в ШЛ, където Кристиано има 7 гола. В тези сметки не влизат рекламни договори, телевизионни права, продажба на билети и т.н.

С всеки изминал гол обаче, както и с приближаването на края на договора, головете на Роналдо ще струват все по-малко на Реал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето шаро

    5 6 Отговор
    Една туба вазелин .