24 Април, 2017 09:49 2 634 0

Извънземна игра на Меси посече Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • лионел меси-
  • барселона

Барселона излезе на първо място в Испания след победа в дербито

Извънземна игра на Меси посече Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Барселона победи Реал Мадрид с 3:2 голямото дерби в 33-ия кръг на Ла Лига.

Големият герой за каталунците беше Лионел Меси, който отбеляза два гола в срещата, последния от коит в 92-та минута.

Резултата в мача на „Сантиаго Бернабеу“ беше открит от Каземиро в 28-та минута. Тогава Тер Щеген отби удар с глава на рамос, а Каземиро отбеляза на празна врата. В 33-та минута брилянтна комбинация между Меси и Ракитич завърши с удар на аржентинеца, който отбеляза за 1:1.

В 71-та минута с фамозен удар от 21 метра Ракитич отбеляза за 1:2 в полза на Барселона. В 77-та минута Серхио Рамос получи червен картон за груб шпагат срещу Меси.

В 85-та минута рейд на Марсело по крилото завърши с центриране на Хамес Родригес, който от близо отбеляза за 2:2.

В 92-та минута Алба завърши прекрасен свой рейд с пас към Меси. Аржентинецът стреля в ъгъла на врата и отбеляза за финалното 2:3.

С този мач Барселона излезе на първо място в класирането с актив от 75 точки, като Реал Мадрид има и мач по-малко. Мадридският отбор е с равен актив от точки, но Барселона имат по-добри показатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА