Last news in Fakti

24 Април, 2017 15:08 1 986 3

Обявиха най-добрия футболист в Англия

  • нголо канте-
  • футболист-
  • англия

Нголо Канте получи признанието на футболистите

Обявиха най-добрия футболист в Англия - 1
Снимка: БТА/AP

Халфът на Челси Нголо Канте беше обявен за най-добър футболист в английското първенство от Асоциацията на футболните играчи.

Канте беше привлечен при сините от Лондон от Лестър през тази година. Макар и да не е изявен голмайстор, той е известен с изключителната си работоспособност в средата на терена. Той за втора поредна година попадна и сред 11-те най-добри през сезона в Англия.

„Този избор значи много за мен. Това значи, че съм имал силен сезон. Чувствах се прекрасно в Лестър, чувствам се страхотно в Челси. Това е голяма чест“, заяви Канте.

За най-добър млад играч беше избран нападателят на Тотнъм Деле Али. Той печели приза за втора поредна година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azazel

    5 1 Отговор
    Чудесно е да видим как такъв приз получава не поредният гелосан модел на бельо, а един истински работяга, който с неуморно тичане, смело влизане за всяка спорна топка и тактически гений печели (пък макар и без блясък) мачовете на своя отбор и е на път за втора поредна година да го направи шампион!

    Коментиран от #2

  • 2 кучето шаро

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Azazel":

    Ще стане шампион за втори път но с различен отбор , миналата с Лестър ,а сега с Челси .

    Коментиран от #3

  • 3 Azazel

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "кучето шаро":

    Знам много добре, а и да не знаех, в статията го пише. Мисълтта ми е, че и двете години има ключова роля за шампионската титла, а колко ключова му е била ролята за Лестър, си личи по настоящото им класиране.