Last news in Fakti

19 Май, 2017 16:56 1 220 2

Манолев: ЦСКА ще бие Лудогорец с 2:0

  • манолев-
  • лудогорец-
  • цска-
  • прогноза

Защитникът сподели очакванията си за гостуването в Разград

Манолев: ЦСКА ще бие Лудогорец с 2:0 - 1
Снимка: БТА

Защитникът на ЦСКА Станислав Манолев коментира пред клубния сайт предстоящия утре сблъсък с Лудогорец. Срещата в Разград от 34-ия кръг на Първа лига е с начален час 20:00.

Според национала "червените" ще се поздравят с крайния успех в мача и дори прогнозира точен резултат - 2:0 за "армейците".

"Очаквам да се получи добър мач. Разград играят открит футбол, ние - също. В момента сме най-класните отбори в България и очаквам да зарадваме българските фенове. Надявам се да ги надиграем и да вземем нашето. В предишните два мача ги изпуснахме, а трябваше да ги бием и двата пъти, според мен. Няма значение къде играем - тук, в Разград или на Уембли, трябва да излизаш и да защитаваш цветовете на фланелката. В Разград ще бием с 2:0".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    2 0 Отговор
    И преди и сега, шампион е ЦСКА!

    Коментиран от #2

  • 2 газо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА":

    Кой ЦСКА