Last news in Fakti

22 Май, 2017 20:04 1 298 0

Легенди на Ботев ще подкрепят "канарчетата" на финала за Купата

  • футбол-
  • първенство-
  • ботев пловдив-
  • финал-
  • стадион васил левски-
  • ветерани

Бивши звезди от клуба получиха специална покана за последния мач за сезона

Легенди на Ботев ще подкрепят "канарчетата" на финала за Купата - 1

Ветераните на Ботев Пловдив, завоювали последната шампионска титла през далечната 1967 година, ще бъдат официални гости на клуба във финала за купата на България.

В сряда "канарчетата" ще излязат срещу футболистите на Лудогорец.

"Жълто-черните" легенди, начело с Динко Дерменджиев, получиха покана от президента Ангел Палийски и ще пътуват до София на разноски на клуба, пише Спортал.бг.

Повод за организираното присъствие на шампионите на трибуните на стадион "Васил Левски" е 50-годишнината от спечелването на втората в историята на Ботев шампионска титла.

В средата на месец юни юбилеят ще бъде отбелязан с програма от събития, която ще бъде обявена след финала за Купата. Ветераните на Ботев се надяват да донесат късмет с присъствието си и да помогнат на възпитаниците на Николай Киров да завоюват петия значим трофей във витрината на клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА