Last news in Fakti

24 Май, 2017 01:00 1 889 0

Интер си намери нов треньор

  • лучано спалети-
  • треньор-
  • италия-
  • рома-
  • интер

Спалети ще подпише за три години с тима от Милано

Интер си намери нов треньор - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Интер си намери треньор за новия сезон, гърмят медиите на Апенините. „Гадзета дело спорт“ и „Кориере дело спорт“ са сигурни, че неговото име е Лучано Спалети.

58-годишният наставник в момента е треньор на Рома, но ще се раздели с „вълците“ след края на сезона. Интер, от своя страна, усилено търси треньор, с който да започне да печели.

Антонио Конте и Диего Симеоне бяха първите имена в списъка на китайското ръководство, но към този момент не са реални опции.

Очаква се Лучано Спалети да подпише за три години с „нерадзурите“, а годишната му заплата ще бъде около четири милиона евро.

Кръг преди края на калчото Интер заема седмата позиция в класирането и няма да играе в европейските клубни турнири догодина.

Ръководството на тима от Милано обяви, че иска да подпише с треньор, което е запознат добре с италианския футбол. Спалети има богат опит в калчото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА