31 Май, 2017 15:26 1 460 1

Звездата на Борусия се разбра с ПСЖ! Сумата е колосална

  • псж-
  • траснфер-
  • обамеянг-
  • борусия дортмунд-
  • звезда

Френският тим плаща голяма сума за подписа на нападателя

Звездата на Борусия се разбра с ПСЖ! Сумата е колосална - 1
Снимка: БТА/ AP

Нападателят на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг е дал съгласие да премине в тима на ПСЖ, съобщи „Сън“. Французите ще платят близо €70 милиона.

27-годишната звезда на немския тим отбеляза 31 гола в 32 мача през изминалия сезон в германското първенство и бе желан от много тимове в Европа.

Френският гранд обаче е спечелил битката за подписа му. Френските медии също написаха, че тимът от Париж ще е следващата дестинация на нападателя.

Пиер-Емерик Обамеянг има опит във френското първенство. Преди да подпише с Борусия, той игра за Монако и Сент-Етиен.

Според медиите на Острова Обамеянг е бил желан и от отборите на Манчестър Юанйтед, Манчестър Сити, Ливърпул и Челси. Очаква се във Франция нападателят да получава заплата по €10 милиона годишно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.