Last news in Fakti

2 Юни, 2017 12:57 2 148 0

Милан предлага чудовищна заплата на Мората

  • алваро мората-
  • реал мадрид-
  • нападател-
  • заплата-
  • трансфер-
  • белоти-
  • милан-
  • италия

Милан иска да привлече топ нападател

Милан предлага чудовищна заплата на Мората - 1
Снимка: Shutterstock

Италианският футболен клуб Милан, който наскоро премина в ръцете на китайски собственици, е твърдо решен да привлече топ нападател през лятното меркато.

Основните опции, на които са се спрели „росонерите“, са две – Алваро Мората и Андреа Белоти, пишат медиите на Апенините.

24-годишният испанец, носещ екипа на Реал (Мадрид), може да се превърне в по-добре платен играч дори от звездите на Ювентус Гонсало Игуаин и Пауло Дибала. Според „Калчо меркато“ Милан са готови да предложат €8 милиона годишна заплата на Мората.

Очаква се в близките дни представители на Милан и Реал да седнат на една маса, за да обсъдят трансфера на испанеца. Италианският клуб има готовност да предложи сума от порядъка на €50 милиона на „кралския клуб“.

Ако сделката пропадне, Милан има и резервен вариант, който обаче не е толкова реалистичен - Андреа Белоти. 23-годишният италиански национал се превърна в хита на сезона в калчото, вкарвайки 26 гола за Торино в Серия А.

„Биковете“ сложиха откупуваща клауза за €100 милиона, която обаче важи за чуждестранни отбори. Милан може да се пробва да привлече Белоти, но ще трябва да предложи най-малко €70 милиона евро, плюс още €10 милиона във формата на бонуси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА