7 Юни, 2017 01:00 8 008 7

В щаба на Джошуа не броят Кобрата за жив

  • бокс-
  • джошуа-
  • пулев-
  • кобрата-
  • еди хърн

Шансовете Кубрат Пулев да излезе срещу британеца намаляват

В щаба на Джошуа не броят Кобрата за жив - 1
Снимка: БТА/АР

Промоутърът Еди Хърн коментира пред „Sky Sports”, че представляваният от него шампион на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова организация (IBO) Антъни Джошуа ще се бие с Владимир Кличко в следващия си двубой.

Това още повече намалява шансовете на българския шампион Кобрат Пулев да мери сили с младия британец. "Почти е сигурно, че следващият ни съперник ще бъде Кличко. Такава договорка съществува между двете страни и не виждам защо тя да бъде нарушена. Единствена пречка би било ако в последния момент Бернд Бьонте, промоутърът на Кличко, промени намеренията си".

"Тази седмица Бьонте и Кличко ще се срещнат за разговори по темата, а ние вече ще мислим за арена на сблъсъка. Имаме предложения от Нигерия, Дубай, Америка и Кардиф, като последният вариант не е добър от финансова гледна точка, но е удобен поради факта, че се намира на територията на Великобритания ".

"Очакваме от IBF тази седмица да обявят решението си за задължителната защита на титлата от тяхната асоциация срещу Кубрат Пулев. Ясно е, че реваншът Джошуа - Кличко ще бъде проведен с уговорката победителят да се изправи срещу българина".

"Ако в краен случай реванш срещу Кличко така и не се състои, то първи съперник ще бъде Пулев. Надяваме се от IBF да уважат уговорката ни с Кличко, и оценят факта че не сме забравили българския боксьор" завърши Хърн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    26 8 Отговор
    ЕЙ МНОГО ГО Е СТРАХ ДЖОШУА ОТ КУБРАТ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ярослав Станчев

    29 5 Отговор
    Не се знае.И Кличко нямаше никакви шансове срещу Джошуа,ама глей в 6 рунд какво стана.Един удар да проспиш и аха-аха довиждане.То затова е бокс,не е балет.Всичко става.През 1990 никой не броеше Джеймс Дъглас за човек срещу Тайсън,но Бъстър му наби канчето в 12 рунд,а беше в нокдаун в 8.Стават такива работи.
    Пък и нищо не пречи да се надяваме за нещо повече от загуба на Кубрат.Но ако сме реалисти,шансовете на нашия срещу Джошуа са от минимални до никакви.
  • 4 гого

    18 7 Отговор
    Пулев го имат само за статист.
    Размахват го из някакви списъци и толкоз.
  • 5 опала

    8 7 Отговор
    оПулената Ковра е всичко друго, но не и боксьор
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.