Last news in Fakti

8 Юни, 2017 11:12 3 922 1

Високи скорости на „Писта Русе 2017”

  • писта русе
Високи скорости на „Писта Русе 2017” - 1

И тази година екипът на „Русе Кар Моторспорт” няма да ви разочарова по време на традиционната автомобилна надпревара – „Гранд При Русе”.

Освен Трети кръг на Българския Републикански шампионат по автомобилен спорт, където зрителите ще могат да наблюдават своите любими пилоти отблизо, за пръв път по улиците на града ни ще видим и кръг от Румънския шампионат Lupo Cup. Също така за втора година феновете ще могат да се насладят и на надпревара в отворен клас по всички автомобилни категории на ФИА.
Записванията за участие стават на: http://pista-ruse.racing.bg/ . В допълнение към традиционното дрифт шоу и шествието на рокерите от клуб Thunders, съвпадащо с техния годишен събор в Русе, зрителите ще имат и уникалната възможност за пръв път да наблюдават скоростен етап от Премиум Рали София – Свети Влас по трасето на „Гранд при Русе”.

Автомобилите ще пристигнат от скоростния етап на румънската писта Моторпарк, близо до Букурещ на 17 юни (събота) около обяд. Закритият бокс за тях ще бъде в района на бул. „Цар освободител” между улиците „Панайот Хитов” и „Мария Луиза”. Повече за Премиум Рали София – Свети Влас можете да научите от уеб сайта на събитието: www.premiumrally.com .

„Русе Кар Моторспорт” кани всички фенове на автомобилния спорт и граждани желаещи да прекарат един незабравим уикенд да станат част от него.
Събота 12:00 – 18:00
Неделя 09:00 – 16:00


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джурналист

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Автомобилите ще пристигнат от скоростния етап на румънската писта Моторпарк, близо до Букурещ на 17 юни (събота) около обяд. Закритият бокс за тях ще бъде в района на бул. „Цар освободител” между улиците „Панайот Хитов” и „Мария Луиза”. Повече за Премиум Рали София – Свети Влас можете да научите от уеб сайта на събитието: www.premiumrally.com .