10 Юни, 2017 01:03 1 412 0

Зидан остава в Реал (М) още три години

  • зидан-
  • реал мадрид-
  • треньор-
  • договор-
  • бернабеу

На "Бернабеу" са впечатлени от резултатите на французина

Зидан остава в Реал (М) още три години - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан ще получи предложение за нов договор заради отличната си работа начело на тима, съобщава вестник „АС“. Настоящият контракт на французина е до лятото на 2018-а година, но скоро се очаква да бъде удължен за още два сезона или до средата на 2020-а.

Освен това Зидан ще получи сериозно увеличение на заплатата си, което ще го превърне в един от най-добре платените специалисти в съвременния футбол. Французинът окончателно се превърна в идол на феновете, след като само за 15 месеца начело на състава го изведе до два триумфа в Шампионската лига и го направи шампион на Испания, което за последно се бе случило през 2012-а.

Балансът му на „Бернабеу“ е повече от забележителен, като до момента има 65 победи, 15 равенства и само 7 загуби във всички турнири, което означава, че пораженията са едва 8% от тези 87 срещи, които е ръководил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА