12 Юни, 2017 11:28 1 087 3

Хамилтън: Това е повратната точка!

  • хамилтън-
  • формула 1-
  • повратна точка-
  • mercedes

Хамилтън вярва, че в Mercedes са решили голяма част от проблемите си

Хамилтън: Това е повратната точка! - 1
Снимка: БТА/АР

Люис Хамилтън се надява, че победата в Канада ще е повратна точка за сезона на Mercedes, след като британецът имаше перфектен уикенд в Монреал. Той водеше от старта до финала, за да постигне 6-ия си триумф на трасето, а успехът за Сребърните стрели бе още по-хубав заради второто място на Валтери Ботас. Така германският тим излезе начело при конструкторите, а Хамилтън намали изоставането си до Фетел на 12 точки.

В предишните стартове в Mercedes изпитваха колебания, най-вече при работата с гумите, но сега надеждите на британеца са, че това ще се промени.

„Нямах никакви проблеми и беше наистина прекрасно. Винаги е невероятно усещане да държиш всичко под контрол. От Ферари остават много силни и ще бъде много трудно да ги победим. Вярвам обаче, че ние вече разбираме по-добре колата и се надявам, че ще бъдем в същата позиция и в следващите състезания” заяви Люис.

„Знаем какво трябва да направим, за да развием автомобила и това може да направи разликата до края на сезона. Все още имаме проблеми за решаване, но вече разбираме гумите много по-добре. Момчетата във фабриката имат много ясна представа какво трябва да постигнат. Намалих изоставането си до 12 точки и съм доволен. Духът и енергията в тима са страхотни” добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Palladium

    0 4 Отговор
    Мунчо, по-полека се изхвърляй. Кажи едно голямо благодаря на Верстапен, че опропасти състезанието на Фетел и на на онези двамата с "розовите слончета" от Форс Индия, които го забавиха достатъчно, че иначе Фетел щеше да ти бъде съсед на стълбичката. А ако онова холандско мекере не беше счупило предното крило на Ферарито едва ли щеше да ти бъде толкова безпроблемна победата и всичко да ти е под контрол.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.