12 Юни, 2017 13:29 905 0

Майнц иска да се отърве от Неделев

  • неделев-
  • майнц 05-
  • ботев пловдив-
  • трансфер

"Ще опитаме да намерим купувач за него", заявиха от клуба

Майнц иска да се отърве от Неделев - 1
Снимка: БТА/АР

Българският полузащитник Тодор Неделев не влиза в плановете на Майнц 05, съобщи спортният директор на германския елитен футболен клуб Роуфен Шрьодер. Неделев има договор с тима от Бундеслигата за още един сезон и през лятото ще му бъден търсен отбор за продажба.

В момента той е преотстъпен до 30 юни на родния си Ботев Пловдив, за който записа 12 гола и 16 асистенции в 36 мача през изминалата кампания. Той помогна на "жълто-черните" да спечелят купата на България.

"Той има договор за още една година с нас. Ще опитаме да намерим пазар за него. Вече имаме някои запитвания", коментира Шрьодер.

Майнц 05 купи Неделев за 2,8 милиона евро през януари 2014 година, но крилото така и не успя да се утвърди в състава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА