542 1

ЛеБрон Джеймс: Горд съм от себе си!

Голдън Стейт взе един от най-добрите играчи, били някога в НБА, добавя лидерът на Кливланд

ЛеБрон Джеймс: Горд съм от себе си!
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Голдън Стейт Уориърс стана шампион в НБА, след като на финала победи Кливланд Кавалиърс с 4-1 успеха. Тази нощ бе петата среща в Оукланд, в която над всички бе Кевин Дюрант. Именно той бе избран за MVP на финалите въпреки присъствието на Стеф Къри и Кайри Ървинг в състава на „войните”. Лидерът на Кливланд Леброн Джеймс коментира, че излиза с чест от финалните сблъсъци.

"Няма причина, поради която да бъда с наведена глава. Няма причина, поради която да се обръщам назад и да съжалявам за това, което съм направил или което не съм направил. Аз оставих всичко, което имах, на терена във всеки от тези 5 мача, но не ни достигна малко, за да се поздравим с успех", каза Джеймс.

"Миналата година успяхме да направим обрат, но Уориърс отговори и взе един от най-добрите играчи, били някога в тази лига. Сега всеки друг отбор ще се опита да сглоби такъв тим, който да може да се конкурира с тях в следващите години. Те са балансирани по най-добрия възможен начин. Играл съм срещу няколко такива отбора и те са точно един от тях", добави Джеймс.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Зяпач
    Отговор
    1 15:19  13.06.17
    Леброн Джеймс - най-добрият !

Напиши коментар:


Публикувай