Last news in Fakti

13 Юни, 2017 14:30 1 036 0

Сашо Тонев пред трансфер в Швейцария

  • тонев-
  • цюрих-
  • трансфер-
  • кротоне
Сашо Тонев пред трансфер в Швейцария - 1
Снимка: БТА/АР

Швейцарският „Цюрих" проявява сериозен интерес към национала Александър Тонев. В момента той е играч на „Кротоне", който се спаси в последния момент от изпадане. В същото време „Цюрих" пък се върна в елита на Швейцария.

Най-успешният клуб преди появяването на „Базел" бе изпаднал в криза, но тя бързо бе преодоляна. По принцип „Кротоне" вероятно ще иска да остави българина за новия сезон, защото отборът започна да печели едва, след като той се появи в титулярния състав, пише „24 часа”.

Тимът направи уникално нещо, като бе извън зоната за изпадане само в първия и последния кръг на Серия „А". Той получи обаче и помощ от „Палермо" на Ивайло Чочев в последното завъртане.

Интерес има и от няколко клуба за Чочев, който е малко вероятно да остане в „Палермо", въпреки че вече е в ход план за незабавно завръщане в елита. Българинът е смятан за един от стабилните вътрешни полузащитници в Италия, като през отминалия сезон дори вкара повече голове от нападателите на изпадналия отбор.

От „Палермо" ще се надяват да изкарат прилична сума за Чочев, като за него има запитване дори от участник в евротурнирите през лятото. Това прави малко вероятно оставането му в изпадналия тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА