13 Юни, 2017 14:55 1 155 0

Серджиу Буш вече е играч на Левски

  • буш-
  • левски-
  • цска-
  • трансфер

Бившият играч на ЦСКА подписа с Левски

Серджиу Буш вече е играч на Левски - 1
Снимка: levski.bg

Нападателят Серджио Буш официално бе представен като ново попълнение на Левски. "Сините" обявиха днес трансфера. Румънецът подписа договор за три години със "сините". 24-годишният Буш парафира своя контракт в офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.

Левски започва днес подготовка за сезон 2017/18. Първата тренировка на тима е от 17:30 часа на "Vivacom Arena Георги Аспарухов".

„Щастлив съм, че се връщам в София и че ще играя в Левски. Не мисля, че ще имам проблеми с феновете на ЦСКА. Преди време се отказах от сума, която клубът ми дължеше, за да не му създавам проблеми", каза румънецът от летище "София".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА