13 Юни, 2017 16:56 1 467 2

Шок за Роналдо - прокуратурата го погна

  • роналдо-
  • укриване на данъци-
  • прокуратура-
  • обвинение

Обвинителите твърдят, че португалецът е ощетил хазната с 14,768,897.40 евро

Шок за Роналдо - прокуратурата го погна - 1
Снимка: БТА/АР

Прокуратурата в Испания повдигна обвинение срещу мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо. Причината - португалецът е извършил престъпления срещу Министерството на финансите за периода от 2011 до 2014 година, като е ощетил хазната с 14,768,897.40 евро.

Според съдебния орган Роналдо съвсем умишлено е укрил доходи, като се е възползвал от корпоративна структура, създадена през 2010 година в Испания.

Припомняме, че в края на май другата голяма звезда на футбола Лионел Меси беше осъден условно за избягване от плащането на данъци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bednqka

    3 0 Отговор
    Горкия, ако трябва да ги връща един бог знае от къде ще намери толкова пари :D
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.