15 Юни, 2017 01:00 1 905 0

Ван дер Ваарт: Превъзхождам Роналдо!

  • ван дер ваарт-
  • роналдо-
  • превъзходство-
  • сравнение

"Той е велик, но аз съм по-добър технически", заяви холандецът

Ван дер Ваарт: Превъзхождам Роналдо! - 1
Снимка: БТА/АР

Позабравеният бивш играч на Хамбургер, Тотнъм и Реал Мадрид – Рафаел ван дер Ваарт коментира някогашния си съотборник при мадридчани Кристиано Роналдо. 34-годишният холандец в момента се подвизава в датския Мидтиланд, но се засече с португалеца в Мадрид през 2009 година. Очевидно обаче развитието на кариерата му не е отнелo от неговото самочувствие.

В свое интервю пред Ziggo Sports Ван дер Ваарт направи провокиращо изказване по адрес на португалската звезда.

„Той е феномен. Когато някой тренира с него винаги остава впечатлен от атлетичността му. Невероятно е в каква физическа форма се намира. Все пак смея да твърдя, че технически го превъзхождам. Хората ще ме помислят за луд, но това е самата истина“.

Кристиано едва ли ще се впечатли особено от коментара на бившия си съотборник. Португалската голова машина изпрати пореден чудовищен сезон. През изминалата кампания той се разписа 42 пъти в 46 мача, което помогна на Реал за златен дубъл – титла в Испания и Шампионска лига.

От своя страна Ван дер Ваарт може да се похвали със скромните 2 гола в едва 18 мача през сезона, а за Мидтиланд остана петата позиция в датската Суперлига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА