635 0

Кулма: Искам да оставя следа в ЦСКА

Колумбиецът смята да изпълни договора си с "червените"

Кулма: Искам да оставя следа в ЦСКА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Крилото на ЦСКА Густаво Кулма разкри, че няма никакво намерение да напуска тима това лято и иска да остави трайна следа в България. Очаква се той да се присъедини към отбора на лагера в Австрия.

"Бих желал един ден да играя за Милионариос, защото това е един велик клуб. Ще бъде чудесно, бих се радвал да се завърна в колумбийския футбол", призна Кулма пред колумбийската телевизия Win Sports, цитиран от “Тема Спорт”.

"Чувствам се добре в ЦСКА. Имам договор с клуба и искам да го изпълня, да завърша престоя си по най-силния начин и да оставя следа в България. След това вече ще мисля за още по-голям отбор", добави крилото.

"Адаптацията ми в България бе много трудна. В тази страна може да стане доста студено, а езикът е сложен. Чак когато научих английски, ми стана малко по-лесно. Нямах проблеми обаче да се приспособя към местния футбол. Темпото е много добро, има и много битка, но технически първенството отстъпва на колумбийското. Заплатите са на нормално равнище, не са много високи. И все пак, ако плаща възнаграждения като в България, колумбийски отбор би се справял доста добре в Южна Америка", разказа още Кулма.

"Имам една забавна случка от София. Тук, в Колумбия, не плащаме за паркинг. Но в България е обратното. Веднъж слязох, за да си купя храна, и когато се върнах, ми бяха сложили скоба на гумата", завърши 24-годишният колумбиец.Напиши коментар:


Публикувай