Last news in Fakti

15 Юни, 2017 16:30 1 447 0

Румениге: Байерн ще разбива рекорди

  • румениге-
  • байерн мюнхен-
  • трансфери-
  • рекорди-
  • толисо

Със сигурност няма да затворим рано вратата си, заяви за трансферите Карл-Хайнц Румениге

Румениге: Байерн ще разбива рекорди - 1
Снимка: БТА/АР

Изпълнителният директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге не изключи вероятността за още рекордни трансфери това лято, след като баварците вече привлякоха френския национал Корентен Толисо от Олимпик (Лион) за 41,5 милиона евро. Това е рекорд за входящ трансфер не само за Байерн, но и в германската Бундеслига.

„Трансферният пазар е отворен до края на август и със сигурност няма да затворим вратата предварително. Не мога обаче да гарантирам нищо. Ще изчакаме с пълно спокойствие и ще наблюдаваме пазара”, обясни шефът на баварците пред официалния сайт на клуба.

„Ние го наблюдавахме много внимателно. Това е един играч, който бе харесан и от треньора от самото начало. Щастливи сме, че този трансфер се получи. Бих го сравни с този на Хави Мартинес (б.р. за 40 млн. евро от Атлетик (Билбао) през 2012 година). Това беше също играч, който не беше толкова много известен. Толисо е сравнително бърз, техничен и добър играч. Освен това създава голови опасности. През последния сезон е вкарал 14 гола и е направил много асистенции. Той е играч, на който Байерн може да се радва”, допълни Румениге.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА