16 Юни, 2017 09:37 2 031 0

Ново грандиозно футболно шоу се очаква в България

  • стоичков-
  • дрийм-тим-
  • барселона-
  • шоу

Дрийм-тимът на Барса идва у нас

Ново грандиозно футболно шоу се очаква в България - 1
Снимка: БТА

Ново грандиозно футболно събитие може да очакват футболните фенове в България. Това ще стане факт на 20 септември в Стара Загора, където ще гостува Дрийм-тимът на Барселона от 1992 година, който ще изиграе футболна среща с отбора на Христо Стоичков. Мачът е от 20,00 часа на стадион "Берое".

Допълнително организаторите на събитието ще обявят цената и продажбата на билетите.

За Барселона ще играят бивши съотборници на Стоичков като Хосе Мария Бакеро, Хулио Салинас, Сержи Бархуан, Алберт Ферер и други. Треньор ще бъде Карлос Рексач. Стоичков обяви, че в неговия отбор ще бъдат поканени само български футболисти, с които е играл по време на кариерата си.

Билетите за шоуто, част от програмата „Стара Загора - Европейски град на спорта 2017”, са с цени от 30 до 80 лв.

„Имам симпатии към този град. Стара Загора заслужава едно такова голямо мероприятие”, коментира Камата.

„В днешно време е трудно да доведеш световни звезди, но преди месец разговарях с Хосе Мария Бакеро, за да направим един мач – "дрийм тима" на Барселона от 1992 г. срещу приятели на Христо Стоичков. Искам този град да види футболисти, които иначе ще гледа само по телевизията."

"Ще дойде и треньорът Чарли Решак. Ще дойдат световни и европейски шампиони, което е добре за авторитета на самия град. Жителите на Стара Загора винаги са ми давали кураж и са ме аплодирали, така че аз трябва да им върна жеста – те го заслужават.”

„На 20 септември ще направим едно шоу, за да усетят всички какво сме преживели ние като футболисти през 1992 година. Ще има много изненади. Благодаря на кмета за инициативата, имаме три месеца да я осъществим”, каза още Стоичков.

„За юбилея ме уважиха много футболисти, надявам се и сега да дойдат в Стара Загора. Аз не забравям откъде съм тръгнал и искам да преминем през почти всички градове. Нас парите не ни интересуват! Наскоро дойдох от другия край на света, за да уважа един човек, който го заслужава – Димитър Бербатов. Сега можем само да се надяваме се, че на 20 септември в Стара Загора ще е слънчево!”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА