1 709 0

Ново грандиозно футболно шоу се очаква в България

Дрийм-тимът на Барса идва у нас

Ново грандиозно футболно шоу се очаква в България
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Ново грандиозно футболно събитие може да очакват футболните фенове в България. Това ще стане факт на 20 септември в Стара Загора, където ще гостува Дрийм-тимът на Барселона от 1992 година, който ще изиграе футболна среща с отбора на Христо Стоичков. Мачът е от 20,00 часа на стадион "Берое".

Допълнително организаторите на събитието ще обявят цената и продажбата на билетите.

За Барселона ще играят бивши съотборници на Стоичков като Хосе Мария Бакеро, Хулио Салинас, Сержи Бархуан, Алберт Ферер и други. Треньор ще бъде Карлос Рексач. Стоичков обяви, че в неговия отбор ще бъдат поканени само български футболисти, с които е играл по време на кариерата си.

Билетите за шоуто, част от програмата „Стара Загора - Европейски град на спорта 2017”, са с цени от 30 до 80 лв.

„Имам симпатии към този град. Стара Загора заслужава едно такова голямо мероприятие”, коментира Камата.

„В днешно време е трудно да доведеш световни звезди, но преди месец разговарях с Хосе Мария Бакеро, за да направим един мач – "дрийм тима" на Барселона от 1992 г. срещу приятели на Христо Стоичков. Искам този град да види футболисти, които иначе ще гледа само по телевизията."

"Ще дойде и треньорът Чарли Решак. Ще дойдат световни и европейски шампиони, което е добре за авторитета на самия град. Жителите на Стара Загора винаги са ми давали кураж и са ме аплодирали, така че аз трябва да им върна жеста – те го заслужават.”

„На 20 септември ще направим едно шоу, за да усетят всички какво сме преживели ние като футболисти през 1992 година. Ще има много изненади. Благодаря на кмета за инициативата, имаме три месеца да я осъществим”, каза още Стоичков.

„За юбилея ме уважиха много футболисти, надявам се и сега да дойдат в Стара Загора. Аз не забравям откъде съм тръгнал и искам да преминем през почти всички градове. Нас парите не ни интересуват! Наскоро дойдох от другия край на света, за да уважа един човек, който го заслужава – Димитър Бербатов. Сега можем само да се надяваме се, че на 20 септември в Стара Загора ще е слънчево!”Напиши коментар:


Публикувай