17 Юни, 2017 01:00 1 824 0

Легендата Раул се завръща в Реал Мадрид

  • раул-
  • завръщане-
  • пост-
  • реал мадрид

Все още не е ясно каква точно ще бъде позицията в клуба на легендата

Легендата Раул се завръща в Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Още една клубна легенда ще се завърне в Реал Мадрид до броени дни, съобщава вестник „Марка“. Според изданието на 3 юли част от клуба отново ще стане Раул Гонсалес, който до скоро държеше доста от рекордите на Белите преди да бъде изпреварен от Кристиано Роналдо.

Президентът Флорентино Перес иска да върне в клуба колкото се може повече от клубните легенди и точно такъв е случаят със Зинедин Зидан, който сега се справя брилянтно като треньор и за година и половина изведе тима до два триумфа в Шампионската лига и до титлата на Испания.

Засега не е ясно каква точно ще бъде позицията на Раул, като е възможно той да има ръководни функции, но не е изключено да бъде включен в екипа на Зидан като негов помощник.

Доскорошният нападател изкара 16 години на „Сантяго Бернабеу“, като в периода 1994-2010 вкара 323 гола в 741 мача за столичани. След това игра за Шалке, Ал Сад и Ню Йорк Космос, където приключи кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА