Last news in Fakti

16 Юни, 2017 11:59 1 124 1

Кокала пое тим от Втора лига

  • кокала-
  • велев-
  • локомотив горна оряховица-
  • втора лига

Целта пред Емил Велев е завръщане на Локо Горна Оряховица в елита на родния футбол

Кокала пое тим от Втора лига - 1
Снимка: БТА

Емил Велев - Кокала ще е новият старши треньор на Локомотив (Горна Оряховица). Както е известно, "железничарите" изпаднаха във Втора лига. Първоначално се очакваше Александър Димитров да продължи да води Локо, но преди дни се е отказал. Младият наставник имал предложение от друг клуб.

Кокала се раздели с Оборище (Панагюрище) след края на сезона. В момента той е на почивка в Гърция. Очаква се в най-скоро време Велев да започне работа по лятната селекция. Голяма част от чужденците ще бъдат разкарани от отбора. Целта пред бившия треньор на Левски е да върне Локомотив (Горна Оряховица) в елита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефа

    0 0 Отговор
    този се наака където отиде все го гонят сега ще оправи и локото бончо генчев умно момче си не го вземай този все някой му е крив