652 0

Гигс навит да води Саутхемптън

Уелската легенда е впечатлен от организацията на южния бряг

Гигс навит да води Саутхемптън
Снимка: БТА/АР

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е готов да започне мениджърската си кариера на южния бряг и да води Саутхемптън, пише „Дейли Мейл“.

Уелсецът е спряган за един от кандидатите за поста, след като Светците се разделиха с Клод Пюел и според изданието е впечатлен от организацията и инфраструктурата в клуба.
Мнозина очакваха Гигс отдавна да започне самостоятелна кариера, след като през 2014-а за кратко бе начело на Манчестър Юнайтед след уволнението на Дейвид Мойс. Сериозно се говореше, че може да отиде в Суонси, но това не стана.

Липсата на опит в професията може и да е известен проблем за него, но пък от друга страна познава отлично Висшата лига и със сигурност феновете ще го приемат ентусиазирано, което не може да се каже за Пюел.

На южния бряг залагаха все на чужденци напоследък в лицето на Мауресио Почетино, Роналд Куман и сега на Пюел, като при първите двама нещата определено се получиха и те преминаха в по-големи отбори. При французина обаче явно не бе така и затова бе взето решение за промяна.

Великобритания

Напиши коментар:


Публикувай