Last news in Fakti

16 Юни, 2017 15:57 2 258 2

Спаринг партньор на Макгрегър: Меуйедър ще го смаже!

  • макгрегър-
  • мейуедър-
  • спаринг-
  • бокс
Спаринг партньор на Макгрегър: Меуйедър ще го смаже! - 1
Снимка: БТА/АР

Боксьорът Крис ван Хирден, който помага на Конър Макгрегър за мегабитката с Флойд Мейуедър, коментира шансовете на британеца.

Ван Хирден се зачуди на големите шансове, които някои дават на ММА звездата и припомни, че битката с Мейуедър ще е боксова, където американецът има много повече опит.

"Лудост е мислите, че Макгрегър ще успее да удари Мейуедър. Няма да може да докосне лицето му. Тренирах с него и при положение, че не съм във форма, направо му разказах играта. Не може да сравнявате боксьор с 49 победи с такъв без нито един мач. Мисля, че Мейуедър ще го смаже", коментира Крис ван Хирден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    4 2 Отговор
    Много пъти съм изразявал недоумлението си, какво по дяволите наложи този ултра глупав и безпредметен мач ???? Но парите са безсрамни, ще изправят и Джейсън Стейтъм срещу Макгрегър, ако хората проявят интерес. Голяма работа че единия е актьор, нали демострира някакъв бой там.

    Аз съмо съм на мнение, че преднината на Мейуедър е убииствена. Освен ако този надъхан британец не земе да направи някъкви чудеса от храброст.
  • 2 гостенин

    4 1 Отговор
    Британец, та нали е ирландец... ?