16 Юни, 2017 16:41 1 255 0

Каква е голямата цел пред Левски?

  • боримиров-
  • левски-
  • цел-
  • шампионска титла

"Имаме нужда от време", обяви спортният директор на тима Даниел Боримиров

Каква е голямата цел пред Левски? - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров обяви, че на "Герена" имат тригодишен план, с който "сините" да си върнат водещите позиции в България. Той говори пред официалната страница на столичани във Facebook, където всеки желаещ може да зададе своя въпрос.

"Обявяваме план за развитие през следващите три години да изградим силен Левски, който да играе добре, да побеждава и с игрите си да радва феновете. Връщаме юноши, вярваме им, всеки от тях копнее да се докаже в родния си клуб. Работим по въпроса с крилата и десния бек. Искаме играчите на тези позиции да са по-добри от досегашните. Това е свързано с наблюдение, не искаме да правим грешки и се нуждаем от повече време. В следващите няколко месеца трябва да обиграем отбора, да изградим скелета и после само да допълваме с малко футболисти. Искаме Левски да става шампион и да се представя добре в Европа", каза Боримиров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА