Last news in Fakti

19 Юни, 2017 05:14 1 652 0

ПСЖ вади 100 милиона за вратар

  • облак-
  • атлетико мадрид-
  • трансфер-
  • псж

Парижани готови да извадят невероятната сума за Ян Облак от Атлетико

ПСЖ вади 100 милиона за вратар - 1
Снимка: БТА/АР

Френският гранд ПСЖ е готов да задейства клаузата за откупуване на стража на Атлетико Мадрид Ян Облак, която е в размер на 100 милиона евро, твърди Goal.com. Ако това се случи, то тогава той ще стане най-скъпият вратар в историята на футбола.

Словенският национал е обект на интерес от страна на доста клубове и през последните седмици усилено се спекулира около бъдещето му. Смята се, че Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал също точат лиги за привличането му, но очевидно голямата му цена от 100 милиона в евровалута до момента спира кандидатите.

От ПСЖ обаче са готови да похарчат въпросната сума за доказан вратар, който да бъде титуляр под рамката на вратата през следващите няколко сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА