20 Юни, 2017 09:57 1 406 0

Лудогорец подписа с аржентински вратар

  • броун-
  • лудогорец-
  • колон-
  • вратар-
  • трансфер

Високият 190 см страж Хорхе Емануел Броун подписва с шампионите за три години

Лудогорец подписа с аржентински вратар - 1

Аржентинският вратар Хорхе Емануел Броун ще изиграе последните си два мача с екипа на Колон в местната Примера дивисион и след това ще подсили Лудогорец. Той ще е първото ново попълнение на българския шампион.

„Договорът ми с Лудогорец е за срок от три години“, призна самият 31-годишен страж пред аржентинското издание SinMordaza.

Очаква се високият 190 см вратар да се присъедини към лагера на българския шампион в Австрия след последните два мача на Колон в аржентинския елит срещу Расинг на 22 юни и Ривър Плейт на 25 юни. В момента Колон е девети във временното класиране с 48 точки, като пред него са четири отбора с по 49 точки, а лидер е Бока Хуниорс с 59.

Хорхе Емануел Броун е юноша на Росарио Сентрал, с първия тим на който има 104 мача и 1 гол. Вратарят е играл под наем в Депортес Антофагаста през сезон 2013/14, за който има 23 мача. След това е преотстъпен в Колон от 2014 до 2016 година, за който има 52 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА