Last news in Fakti

20 Юни, 2017 10:57 3 035 1

Кличко може да се откаже от бокса

  • льофлер-
  • кличко-
  • джошуа-
  • реванш-
  • бокс-
  • кариера

"В момента нещата са 50:50", заяви промоутърът Том Льофлер

Кличко може да се откаже от бокса - 1
Снимка: БТА/АР

Владимир Кличко е сериозно разколебан между вариантите да иска реванш срещу Антъни Джошуа или окончателно да се откаже от бокса, което може да доведе до по-скорошен сблъсък между британеца и Кубрат Пулев. Това разкри промоутърът от тима на украинеца Том Льофлер.

Евентуален реванш трябва да се състои най-късно до 2 декември, след което победителят трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев, който е задължителен претендент за пояса в IBF.

Както е известно, Антъни Джошуа прати украинския си съперник в нокаут в 11-ия рунд по време на мача им на „Уембли“ на 29 април. Така Антъни Джошуа стана световен шампион във версиите IBF, WBA и IBO, записвайки 19-а победа в 19 мача за професионалния ринг.

"Владимир още не е взел решение. Ако загубата от Джошуа се окаже последният му мач, той трябва да е горд с кариерата си. Няма да има по-велик мач, след който да се откаже, двамата направиха невероятна битка на ринга. В момента той се колебае жестоко, 50:50 е. Всеки път като говоря с него, той е буквално разкъсан между двата варианта. Ние обаче ще го подкрепим напълно, каквото и да избере. Ако избере да се бие отново, ще направи щастливи милиони фенове по света", сподели Льофлер.

Ако Кличко се откаже от бокса и не поиска реванш, следващият мач на Джошуа трябва да е с Кубрат Пулев. Това трябва да стане ясно съвсем скоро, защото украинецът не може до безкрай да се колебае и да кара Кобрата да чака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    3 1 Отговор
    Ами време си му е. Беше най-големия за времето си и сега трябва да се оттегли с достойнство.