Last news in Fakti

20 Юни, 2017 11:31 1 581 0

Марадона: Дани Алвеш е идиот!

  • марадона-
  • златна топка-
  • сравнение-
  • алвеш-
  • меси

Легендата се засегна от сравнение с Лионел Меси

Марадона: Дани Алвеш е идиот! - 1
Снимка: БТА/АР

Аржентинската легенда в историята на световния футбол Диего Марадона обяви бразилския защитник на Ювентус Дани Алвеш за пълен идиот. Дон Диего реагира на изказване на бранителя пред бразилска телевизия, в което Алвеш сравнява Марадона с Лионел Меси.

"Не може да става и дума за сравнение. Колко "Златни топки" има Марадона? Аз не бих се гордял с гол с ръка. Марадона измами всички, той не може да бъде никакъв пример за никого", казва Алвеш във въпросното интервю.

"Това за мен е пълен идиот. Алвеш пипа топката 3-4 пъти на мач и върши по 8 нарушения, ако не и повече. За мен това не е футболист", отговори Марадона.

Всъщност въпросът на Алвеш за броя "Златни топки" на Марадона не е коректен, тъй като по времето на Дон Диего това отличие получаваха само европейски футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА