Last news in Fakti

20 Юни, 2017 15:56 3 361 0

Георги Петков: Левски няма да е шампион скоро

  • петков-
  • левски-
  • прогноза-
  • лудогорец-
  • цска-
  • шампион

Бившият страж на "сините" даде любопитна прогноза

Георги Петков: Левски няма да е шампион скоро - 1
Снимка: БТА

Бившият вратар на Левски и настоящ на Славия Георги Петков направи любопитна прогноза за битката за титлата у нас. 41–годишният страж коментира и работата на наставника на сините Николай Митов.

„Ясно е, че нещата в Левски не вървят. Това е голям клуб и проблемите трябва да се разрешат, за да може сините да излязат от тази ситуация. Има нужните хора, които да го направят. Относно Николай Митов мога да кажа, че от дълго време се познавам с него. От един край сме".

"Нещастие бе шампионският мач срещу Славия. След края на двубоя се питахме, как точно на него се случи това Левски да загуби титлата в последния кръг. Пожелавам му успех. Знам, че ще му бъде много трудно, но той е кораво момче от пазарджишкия регион. Мисля, че ще се справи. Той има характер за Левски. Но от това, което виждам там - не зная как в близките две-три години сините ще успеят да станат шампиони".

"Кризата не е само управленска, а е обща. Видно е, че Левски не върви. Като се хване играта, ръководството… Всичко това води до положението, в което се намират“, заяви Петков пред телевизия BiT.

„От това, което виждам в последно време, смятам, че хегемонията на Лудогорец ще спре. ЦСКА прави селекция и играха добре в последните мачове. Тази година ще е друг шампионът. Аз се надявам да е Левски и им пожелавам успех. Дано да опровергаят казаното от мен по горе".

"Ще се радвам много. Но засега, като гледаме резултатите, игрите и стабилното финансово положение в ЦСКА, смятам, че ще са те. Намали се напрежението при тях и то отиде в Левски. Нормално е тази година те да дръпнат нагоре и да се опитат да спрат Лудогорец“, каза още бившият страж на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА