Last news in Fakti

20 Юни, 2017 16:52 2 543 5

Петър Жеков: Пенев не знае български!

  • жеков-
  • цска-
  • лига европа-
  • жребий-
  • пенев

Бившият голмайстор на "червените" сподели, че не е бил изненадан от случилото се на "Армията"

Петър Жеков: Пенев не знае български! - 1
Снимка: БТА

Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира с чувство за хумор присъствието на Димитър Пенев на жребия за Лига Европа в Нион. Както е известно, "червените" бяха извадени от турнира час преди да разберат евентуалния си съперник.

Бившият голмайстор на "червените" сподели пред "Меридиан Мач", че не е бил изненадан от случилото се и изрази надежда, че догодина ЦСКА ще играе в Европа.

"Сигурно не са могли да му върнат билета. Говори се, че бил късметлия, ама е късметлия в други работи и живее на стара слава. Какъв бронзов медалист е? Откога на четвъртия дават бронз?"

"Сигурно американците са имали много бронз и решиха през 1994-а да дадат и на нашите. Не знам какво щеше да прави на жребия без езици. Пената и български не знае. Говори само шопски", коментира Жеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    7 2 Отговор
    Цесекар съм ама Жеков е прав, Пенев говори като умствено изостанал

    Коментиран от #3

  • 2 Къртев

    4 3 Отговор
    Не бих се шегувал с човек, който е успял във футбола, макар да е било преди години, по този начин. Ние за това нямаме силен отбор, а и от години не сме виждали националния отбор на европейско или световно първенство. Всички се изкараха по висши и всезнаещи, ама успеха на Пенев няма да се повтори с тия "шегаджии". УВАЖЕНИЕ е една дума, която малко хора в тази страна, знаят истинското й значение. Т.е. тези, които в момента правят футбол и не само, са алчни, продажни и некадърни. Истината почва да прозира. Колкото по- роно се откажат, толкова по -добре за цялото спортно общество.
  • 3 Ярослав Станчев

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    Чичо Митко е учител на мастър Йода,затова не можеш да му разбереш говора.Той владее силата,а тя е по-мощна от мисълта.Това в кръга на шегата,макар,че е възможно да е истина.
    А сега сериозно.Не знам дали Димитър Пенев е умствено изостанал,но знам със сигурност,че видях с очите си как Бълария игра полу-финал на световно първенство.Видях как играхме на Европейско и победихме.Знам,че Германия ни беше абонат,а на останалите велики сили не им се играеше с нас,защото си знаеха,че ще паднат.Въпроса беше само един....с колко?И през цялото това време на треньорската скамейка беше чичо Митко.
    Между другото и аз съм цесекар и много добре си спомням,че когато Димитър Пенев беше в ЦСКА отбора беше страшилище за европейските грандове,а когато дойдоха умствено напредналите бизнесмени ЦСКА фалира и вече го няма.

    Коментиран от #4

  • 4 1923

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    ЦСКА го има все още, Ярославчо. ЦСКА е по-жив от всякога!!!!!!Фалита на прогнило дружество не убива клуба.
  • 5 1923

    0 0 Отговор
    Бат Петьо ходи се хвърляй от някоя козирка и не коментирай великите. защото си един самозабравил се дъртак, бръщолевещ само глупости