21 Юни, 2017 14:58 2 239 3

Минев: В Лудогорец играят бразилски ментета!

  • лудогорец-
  • бразилци-
  • заплати-
  • ментета-
  • минев

"Ако си бразилец взимаш много пари и можеш да играеш до 60 години", заяви бившият бранител на шампионите

Минев: В Лудогорец играят бразилски ментета! - 1
Снимка: БТА

Бившият играч на Лудогорец Йордан Минев не се изказа много ласкаво за шампионите."Лудогорец е минало за мен. Няма какво да кажа за раздялата. Минало, какво да ги коментирам. Да се оправят", каза пред "Тема Спорт" новият футболист на Ботев (Пловдив).

"Нормално е да има обида. Идват някакви ментета и взимат по 30-40 хиляди евро, а аз шест години нямам слаб мач там и направиха проблем, че си исках същата заплата, която получавах. Аз, ако исках да съм в Лудогорец, щях да взимам повече пари, отколкото в Ботев, но заради самото отношение си тръгнах. Там е перфектно да си бразилец или чужденец, ще седиш до 60 години", каза още Минев.

36-годишният защитник спечели 10 трофея на "Лудогорец Арена" - шест титли на България, две Купи на България и две Суперкупи на страната. Освен това игра два пъти в Шампионската лига, като дори донесе единствената победа на роден клуб в групите на Шампионска лига, след като се разписа за 1:0 срещу Базел през 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 1 Отговор
    Да не искаш да те държат до пенсиа .Храни куче да те лае да те видим сега в ботев колко мача ше играеш а и ако са ментета няма да са десетина пъти по скъпи от тебе
  • 2 Ghool

    5 2 Отговор
    Изказване което е особено типично за някого от нашите географски ширини и след като вече не си на заплата там да доставяш "необходимото уважение" с подобни изказвания!!!
  • 3 filo

    0 0 Отговор
    Нямал нито един слаб мач. Абе тоя Минев много си е повярвал. Всеизвестно е, че с брат му са едни от най-големите простаци сред футболистите. Като се има впредвид по принцип колко са прости футболистите, а тези са най-прости сред тях.