21 Юни, 2017 16:57 1 397 1

Фенове на Партизан молят Божинов да се върне

  • божинов-
  • партизан-
  • фенове-
  • молби

Българският нападател може да се окаже обратно в Сърбия

Фенове на Партизан молят Божинов да се върне - 1
Снимка: БТА

Валери Божинов от няколко часа отново е свободен агент. Той напусна китайския втородивизионен Мейджоу Хака и очаква развитие около бъдещето си. Нападателят призна, че не е успял да се приспособи към живота в далечен Китай и иска да заиграе отново в Европа. Негова снимка в социалната мрежа „Инстаграм” предизвика бурна реакция...

Десетки фенове на Партизан „подпалиха” публикацията на българската звезда. Всички го молят да се върне отново в Белград и да облече черно-белия екип. Както е известно, Божинов игра именно в Партизан преди да замине за Китай. В западната ни съседка нашият футболист бързо се превърна в любимец на феновете.

Ето част от призивите на феновете на Партизан: „Чакаме те, Императоре”, „Партизан те зове”, „Божо, време е за завръщане”, „Божинов, върни се да играеш Шампионска лига”, „Майсторе, върни се”, „Божо, сърбине, върни се в Партизан”.

Не липсват и писания на родни привърженици, които искат да видят Валери Божинов отново с екипа на Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 0 Отговор
    Божинката да не би да им е платил, че да го искат толкоз?