Last news in Fakti

22 Юни, 2017 11:27 1 955 0

Владо Гаджев пред ново завръщане в Левски

  • гаджев-
  • левски-
  • митов-
  • ковънтри-
  • завръщане

Халфът е силно желан от треньора Ники Митов

Владо Гаджев пред ново завръщане в Левски - 1
Снимка: БТА

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев е все по-близо до завръщане на "Герена", информира "Стандарт". До ситуацията се стигна заради скандала с Мехди Бурабия, който иска да напусне "сините" в посока турския Коняспор. 29-годишният футболист вече е провел разговори със спортно-техническото ръководство на Левски в лицето на Даниел Боримиров и треньора Николай Митов.

Последният никога не е криел, че иска Гаджев в състава си. Самият играч по традиция поиска време да помисли и да си уреди трансфер в чужбина, след като стана ясно, че в Ковънтри няма да разчитат на него.

В последните дни от Левски проявиха активност и е възможно Гаджев да се завърне за четвърти път в тима на сърцето си, за който има изиграни 210 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА