22 Юни, 2017 13:57 1 009 0

Мбапе отива в Арсенал заради Венгер?

  • мбапе-
  • арсенал-
  • венгер-
  • монако

Френският треньор бил на почит от младия нападател

Мбапе отива в Арсенал заради Венгер? - 1
Снимка: БТА/АР

Голямата звезда на Монако Килиан Мбапе може да приеме офертата на Арсенал, въпреки че има предложения от почти всички водещи европейски клубове. Това е разкрил пред Le Parisien роднина на 18-годишния французин. Според цитирания източник ключовият фактор при взимането на такова решение би бил личността на Арсен Венгер. Неучастието на Арсенал в Шампионската лига през следващия сезон пък не е толкова голям проблем за Мбапе.

"Венгер е страхотен човек. Ако Килиан подпише утре с Арсенал, това ще бъде заради него. Той знае много добре как да развива млади играчи, като това важи с особена сила за бившите нападатели на френския национален отбор в лицето на Тиери Анри и Никола Анелка. Турнирът Лига Европа не е пречка сам по себе си", коментира въпросният роднина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА