849 0

Фетел: Ще мисля за бъдещето, но не днес

Германецът твърди, че се чувства отлично във Ferrari

Фетел: Ще мисля за бъдещето, но не днес
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Лидерът във Формула 1 Себастиан Фетел обяви, че ще мисли за бъдещето си по време на лятната пауза през август. Както е известно договорът на германеца с Ferrari е до края на годината и все още не е ясно дали ще получи предложение да остане.

Счита се, че самият Фетел е получил срок до Гран При на Италия през септември, за да обяви, дали иска да остане в отбора, като вероятно ще вземе окончателно решението си до края на август.

„Не зная дали имам краен срок да реша. Може би ще трябва да питам някого. В крайна сметка договорите започват от 1 януари до 31 декември и предполагам, че това е времето, в което мога да взема решение. В момента сме доста натоварени и има много състезания, така че по време на почивката ще имам време да помисля по-внимателно” заяви Фетел, който има аванс от 12 точки пред Люис Хамилтън.

„Сезонът е много важен за нас. Работим добре и нещата се получават, като вече виждаме резултатите от това, което започнахме още преди година. Дано това да е само началото и предстоят още много хубави моменти. Факт е, че се чувствам отлично в тима” добави германецът.

Италия


Напиши коментар:


Публикувай