25 Юни, 2017 20:10 3 189 11

Световното в Русия под въпрос?

  • русия-
  • национален отбор-
  • допинг-
  • световно първенство

Разследват 23-ма национали на "Сборная" за употреба на допинг

Световното в Русия под въпрос? - 1
Снимка: БТА/АР

Всички 23-ма футболни национали на Русия, участвали на световното първенство в Бразилия през 2014 година, са обект на разследване за употреба на допинг. Това твърди "Дейли Мейл". Изданието прави мащабно разследване на схемите в целия руски спорт.

Статията е с доста силни твърдения, като дори се отбелязва, че провеждането на Мондиал 2018 в Русия е под въпрос.

Международният олимпийски комитет не е взел решения за крайните мерки относно руския спорт предвид допинг скандалите от Сочи.

Или става въпрос за принципност, или някой стяга примката около хората на Владимир Путин, пише още "Дейли Мейл". Отнемане на домакинство на световно първенство по футбол плюс забрана на руски спортисти да участват в Игрите в Пьончан след броени месеци ще нокаутират руския спорт.

Според материалите ФИФА разследва 34 руски футболисти. Сред тях е и целият национален тим от Мондиал 2014. Петима от тях играха за Русия в настоящия турнир за Купата на конфедерациите. Вчера "Сборная" загуби с 1:2 от Мексико и отпадна от надпреварата.

В разследването на "Дейли Мейл" се твърди още, че допинг ченгетата разполагат с доказателства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щирлиц

    28 29 Отговор
    Никакво световно !Да си играят там с мечките,с лосовете и да се допингират на воля !
  • 2 ВВВ

    22 25 Отговор
    Ааааааа, не вярвам руските богатири да са се допингирали. Та това са най - големите мужици в мире, не са изнежени еврогейове, кравари, толерасти, либерасти, а истински мъже, които били спечелили вторая мировая вайна. Само дето още една такава победа и нямаше да има жив ватник, който да приеме капитулацията на Германия. С други думи, ВЪН от световното по футбол и всички други международни състезания ЗА ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ ПИЯНИ МИРИЗЛИВИ ВАТЕНКИ.
  • 3 роги

    26 4 Отговор
    Ако накой си мисли, че не сме във война се лъже .Това в момента е такава само, че сега е информационна.

    Коментиран от #4

  • 4 antimediator

    23 20 Отговор

    До коментар #3 от "роги":

    Я виж ти , сега ли разбра !
    Нас едно време 24 часа в денонощието ни промиваха мозъците , че Запада е загнил и , че утре или в други ден ще победи социализъма и Съветския съюз !Това продължава и сега !
    Москва като не може да омае света с технологии, наука и високи стандарти го прави по втория начин.Няма значение дали ще взриви "Света Неделя" или ще плати на Димитров и Коларов да вдигнат Септемврийското "въстание", важното е другите да не се чувстват добре.
  • 5 Путин

    9 26 Отговор
    скоро световното ще бъде вътрешно републикански шампионат на Русия - свиквайте мишки!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 000000

    5 1 Отговор
    тоя филм сме го гледали вече,тоя мач е игран.Даже участниците в сценките са известни.Така беше преди Сочи ,така ще е преди световното.Запада не може да пръглътне че Русия организира олимпиада,световно и прочие.Сега даже в печата ще напишат, че и мечки се разхождат по улиците и е опасно са футболистите. истината че както на олиппиадата така и на световното направените стадиони и инфраструктура са изключителни.Олигофренската прапаганда на Гьобелс е в шах и в партер както обикновено. Официалният запад вече пробива дъното ама няма на къде.
  • 11 Шорош

    2 0 Отговор
    По принцип допингът се изработва в Сибир и се употребява САМО от руски спортисти. В останалия свят това нещо е непознато.. е изключвам Китай, където на мода са гъбите.. НО това англичани, американци, франсета, германци, супер бегачи от Африка ( всички до един са ходили на училище тичайки след антилопите).... И после спортът и политиката нямали нищо общо.. Айде бе???? Между другото тази методика - когато е виновен един да налазваш всички е измислена и приложена от Макаренко - вижда се, че на Запад , този учЕн има сериозни и развити У акъла последователи....