26 Юни, 2017 11:28 1 837 7

Волф: Във Формула 1 вече има война!

  • фетел-
  • хамилтън-
  • война-
  • формула 1-
  • mercedes

Босът на Mercedes планира лично да говори със Себастиан Фетел

Волф: Във Формула 1 вече има война! - 1
Снимка: БТА/АР

Босът на Mercedes Тото Волф е категоричен, че с добрите отношения между Люис Хамилтън е Себастиан Фетел е свършено след инцидентите помежду им в Баку вчера. Двамата демонстрираха приятелски отношения на няколко пъти от началото на сезона, но според боса на Сребърните стрели всичко това е вече в историята.

„Ръкавиците вече са хвърлени. Спортът има нужна от съперничество и случилото се показа, че имаме фантастичен сезон. Те са войни, които са във война. Борят се за победи и за титлата“ заяви Волф.

„Ясно е, че най-добрите пилоти, които водят битка за титлата, в един момент просто няма как да бъдат приятели. Може би видяхме, че уважението между тях вече е на лимита си“ добави той, като обяви, че планира да говори лично с Фетел.

„Себастиан знае, че отстрани случилото се не изглежда особено хубаво. Затова искам да поговоря с него преди да си направя изводите. Ако някой направи това нарочно е ясно, трябва да помислиш за размера на санкцията. Той е четирикратен шампион и в крайна сметка всички трябва да даваме пример кое е позволено и кое не“ изтъкна той.

Припомняме, че в 32-та обиколка Фетел получи наказание от 10 секунди в края на питлейна заради непозволена атака към Хамилтън, докато британецът трябваше да се прибере в гаража на за ремонт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    7 4 Отговор
    Лекето си е леке, пък било то и с 4 световни титли.
  • 2 себастиан петел

    4 2 Отговор
    Един друг такъв, дето блъсна нарочно го дисквалифицираха и му взеха всички точки от сезона!
  • 3 копеле

    6 3 Отговор
    А то защото Хамилтън не е гадина само дето се прави на голяма интелигенция. Най тъпо ми стана когато каза по радиото на отбора си да накарат Ботас да забави темпото си за да вкарат Фетел в сандвич и да може Хамавия по лесно да го изпревари. Винаги иска да нарежда какво да става
  • 4 леке

    4 3 Отговор
    Хамилтън е пилот с мисъл за ставащото на пистата, не като лекенцето, дето не може една дистанция да спази и веднага скача на бой и блъска, пък и къде била карал опасно тръгна да пита - "ще говорим после".
  • 5 дизела

    5 2 Отговор
    Нарочно го направи
  • 6 Дръж маркуча

    2 1 Отговор
    С това което направи Фетел ми се качи още повече в очите и се утвърди като човек с характер и дух! Хамилтън с ..айде да не казвам какви са му номерата, че от БГ Хелзинския ще подскочат си го изпроси, че и повече. Едно време подобни предизвикани тъпотии се пренасяха от пистата - в падока. Но тогава бяха истински мъже, характери... абе пилоти! Евала на Фетел, трябваше по време на червеният флаг да набие един чембер за провокациите и простотията на хамстера .... онова си е мишок и такова ще си иде, буен мишок .... Хумяк!

    Коментиран от #7

  • 7 зле си

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дръж маркуча":

    Хамилтън има право да определя темпото, освен това му казаха по радиото, че при предишния рестарт е бил прекалено близо до това да изпревари сейфти кара преди линията, това определя действията му, което се потвърждава и от наказанийцето за лекенцето метронезнамсикво. А Фетел е много зле с тези си действия, все едно мутра налита на саморазправя по софийските улици.